Skip to content

Robotske klešče velikih dimenzij za varjenje potniških vagonov v železniški industriji.

Prednosti
  • Največje robotske klešče za točkovno varjenje na svetu.
  • Izjemno razmerje med dolžino ročic in težo klešč.
  • Tehnologija varjenja MFDC (varjenje z enosmernim tokom).
  • Vrhunska kakovost varjenja za izdelavo nebarvanih vagonov iz nerjavne pločevine.
  • Vgrajen strojni vid.
  • Patentirana tehnologija.
RRWG-2002

Robotske klešče za uporovno varjenje so namenjene točkovnemu varjenju komponent potniških železniških vagonov. Naše varilne klešče se uporabljajo za varjenje sten, talnih plošč in streh za potniške vagone vseh vrst vlakov, podzemnih in tramvajskih vagonov. Robotske klešče za točkovno varjenje se uporabljajo tudi v drugih avtomatiziranih in robotiziranih industrijah, kjer se izdelujejo izdelki večjih dimenzij z debelino pločevine do 6 + 6 mm.

Razvili smo inovativne rešitve za strukturne težave, ki nastanejo pri proizvodnji varilnih klešč te velikosti. Glede na svojo težo, silo varjenja in dolžino veljajo naše robotske varilne klešče za največje na svetu.

Varjenje strehe in boka s tehnologijo varjenja MFDC (srednje frekvenčni enosmerni tok) je stroškovno učinkovit način izdelave tehnološko nadgrajenih vagonov iz nerjavečega jekla. Zaradi kakovosti zvara barvanje inox pločevine ni potrebno.

Vsi naši stroji so na voljo z AC in MFDC tehnologijo varjenja, s pnevmatskimi ali servo pogoni. Sodelujemo z vrhunskimi svetovnimi proizvajalci krmilnikov varilnega toka+. Na voljo so številne možnosti nadgradnje (linearni senzor, elektronsko krmiljenje sile varjenja, nadzor pretoka vode, senzor varilnega toka, daljinski dostop in nadzor itd.)

RRWG-2001
RRWG-2003
V primeru dodatnih vprašanj izpolnite spodnji obrazec:


    z GDPR.    Back To Top